Ground Floor Extension – Brighton

Modern ground floor extension creating open plan living space in Brighton.

Traditional construction ground floor side infill and rear extension to transform a Victorian terrace in need of attention into a modern open plan functional family living space. Fully glazed bi-fold doors create a seamless transition between out and in. The client was delighted with our work.

Client Feedback:

“We gave Alex a short brief for our single storey rear and side extension and he came back with a number of important questions relating to aspects of the build we hadn’t thought of. He kept in contact during the design stage, and liaised on our behalf with the Local Authority. He gave great advice relating to materials, and the end design was better than we had ever envisaged.”

Year

  • 2016

Location

  • Brighton

Project Status

  • Complete